Samenwerking

Sinds 2012 hebben we met Stichting de Wereldtuin heel veel mooie dingen bereikt met en voor talloze deelnemers en vrijwilligers uit de regio Purmerend-Beemster en daarbuiten. We hebben de verbinding gezocht, voor meer saamhorigheid en begrip in de samenleving gezorgd en mensen zien groeien.

Dat kunnen we natuurlijk niet alleen! Daarom willen we benadrukken dat we erg dankbaar zijn voor de steun van iedereen die ons een warm hart toedraagt, zoals buurtgenoten, ondernemers, kerkgenootschappen, scholen en maatschappelijke instellingen. Zij helpen ons met hun kennis, advies, tijd, netwerk en goederen in natura.

Veel donateurs, fondsen en subsidiegevers hebben ons afgelopen jaren ook gesteund met financiële bijdragen. In 2021 zijn we financieel gesteund door:

Gemeente Purmerend
Gemeente Beemster
Oranje Fonds
Provincie Noord-Holland, Betrekken Bij Groen Fonds
Euroclear
Youbedo
Wereldwinkel Purmerend
ING
Stichting Fonds Eiercentrale Purmerend

De Beemster Wereldtuin is niet altijd gemakkelijk te bereiken met de fiets of het openbaar vervoer. In 2021 zijn we de samenwerking aangegaan met Kinderopvang De Loeiende Koe in Westbeemster. Iedere dinsdag en donderdag mogen wij gebruik maken van hun personenbusje om deelnemers van en naar de Beemster Wereldtuin te brengen. Wij willen De Loeiende Koe – én de vrijwillige chauffeurs uit de Beemster die het busje trouw rijden – van harte bedanken!

De Beemster Wereldtuin - IMG_20210928_093307[3532]