Openingstijden

De Beemster Wereldtuin is vrij toegankelijk voor bezoekers, dagelijks tussen zonsopgang en zonsondergang. Bent u nieuwsgierig? Kom dan eens langs en laat u verrassen door de sfeer! Wilt u graag een rondleiding? Dat kan – op afspraak – op onze werkdagen dinsdag en donderdag, tussen 10.00 en 15.00 uur.

Wilt u deelnemen aan een ontmoetingsproject of vrijwilliger worden?
Klik dan hier.

In onze pluktuin kweken we prachtige, geurige bloemen. Tussen april en oktober kunt u zelf een veldboeket plukken. Een kleine bos kost € 4,00 en een grote bos € 8,50. Een plukabonnement (5 kleine bossen) kost € 15,00.

U kunt ook gewoon een wandeling maken door de Beemster Wereldtuin. Kinderen kunnen het Wilde Bijenpad lopen. Hier leren ze meer over het belang van wilde bijen voor de natuur en voor zichzelf.

Tussen april en oktober (uitgezonderd de zomervakantie) serveren wij op donderdag vanaf 12.30 uur heerlijke, wereldse lunches voor groepen van maximaal 4 personen, voor € 8,50 per persoon. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. De opbrengst van al onze producten investeren we in groei en bloei van de Beemster Wereldtuin.

Agenda

Ben je op zoek naar een mooi cadeautje?
Wil je een keer meedoen aan één van onze creatieve workshops?
Of wil je onze flora en fauna bewonderen in de tuin?

Wees dan welkom op onze speciale dagen:

Donderdag 9 mei 2024,10:00 uur tot 16:00 uur
Open Dag Beemster
In de hele Beemster en in de Beemster Wereldtuin (Jisperweg 56, 1464 NG Westbeemster)
Meer informatie

Zaterdag 4 mei 2024, 09:00 uur tot 14:00 uur
Bijenmarkt
Op het Kerkplein en in de Beemster Wereldtuin (Jisperweg 56, 1464 NG Westbeemster)
Meer informatie